wtorek, 26 marca 2013

Jak zrobić filiżanki z czekolady

Uwielbiam czekoladę ,i ona chyba mnie też, bo odkłada mi się na boczkach;)
Jak tu nie zjeść tak podanego deseru?!







Smacznego;)





15 komentarzy:

  1. Pomysł rewelacyjny !
    Hm tylko te balony nie przyjemnie pachną,zastanawiam się czy te filizanki nie przejdą tym chińskim zapachem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Czekolada zastyga bardzo szybko,więc nie sądzę,żeby ten zapach przeszedł.Kubki plastikowe czy styropianowe też ładnie nie pachną,a czasami pijemy z nich kawę;)
      Pozdrawiam;)

      Usuń
  2. Świetny pomysł:) Z chęcią wykorzystam:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Słodki,rewelacyjny pomysł:)

    OdpowiedzUsuń
  4. bombowy pomysł i taki prosty..... to teraz moje bąbelki bedą miały po takim deserku cukrowe ADHD.... ale oo mi tam, wystarczy mi ich usmiech i ta kochana brudna buzia :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Rewelacyjny pomysł, pewnie kiedys go wykorzystam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie no pomysł jest rewelacyjny muszę go wykorzystać :) dzięki

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale super...tylko nie może być za ciepło bo chyba się rozpłyną

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A rozpuszcza Ci się czekolada na stole?;))

      Usuń
  8. wspaniały kursik! zrobię taki deser moim wnukom! ale będą zdziwione:)

    OdpowiedzUsuń
  9. A nie ma problemu z odczepieniem balona po zastygnięciu czekolady?

    OdpowiedzUsuń